Mekke Eğitim Vakfı

2012 Hafızlık Merasimimi Büyük Katılımlarla İcra Edildi

Kullanıcı Değerlendirmesi: / 2
ZayıfEn iyi

2012 yılı Mekke Kuran Kursu 15. Dönem icazet merasimi yapıldı. Programımıza Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Ekrem Keleş, Yunanistan İskeçe Valisi ve Müftüsü Isparta Valisi Sayın Memduh Oğuz, İl Müftümüz Sayın Mehmet Emin Avci Hocamız, Harran İlahiyat Fakültesinden Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz, Çok sayıda Milletvekilimiz, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Numan Tamer,  Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Talip Turcan, Çevre il ve ilçe müftülerimiz ve 5000 Beşbin civarında seçkin davetlinin katılımıyla coşkuyla gerleşleştirilerek 29 hafızımıza icazetleri verildi.

ISPARTA MEKKE EĞİTİM VAKFI